Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Hoe krijg je grip op de kwaliteit van de marketing als de hele organisatie content maakt?

Niet alleen de marketingafdeling, maar iedereen heeft tegenwoordig behoefte aan goede content. Sales voor hun voorstellen, HR voor de vacatures en de Directie voor hun presentaties. Marketing is vaak te druk om iedereen hierin te faciliteren, zeker als het snel moet. Mensen zoeken dan hun eigen weg en knutselen zelf wel even iets in elkaar. De eenheid in de designs vermindert en de kwaliteit van de uitingen gaat omlaag. Niet goed voor de uitstraling van het bedrijf én het merk natuurlijk.

De juiste software lost dit voor je op. Smart Content Creator is speciaal ontwikkeld voor organisaties die verschillende afdelingen en teams hebben die werken met marketinguitingen.

Om grip te krijgen of behouden zijn
4 punten erg belangrijk:

Gebruiksvriendelijkheid en eenvoud.

Read more

Regie over de contentcreatie.

Read more

Grip op de huisstijl en kwaliteit.

Read more

Een totaaloplossing: één centrale plek.

Read more

Gebruiksvriendelijkheid en eenvoud.

Als je op zoek bent naar een nieuw systeem, moet dit een beter alternatief zijn dan het vorige. En omdat iedereen er mee overweg moet kunnen, is de gebruiksvriendelijkheid essentieel. Voor Smart Content Creator is er geen specifieke kennis nodig. De werking van de tool is intuïtief en daarom zeer gebruiksvriendelijk. Voor een vlekkeloze overgang verzorgen wij bij nieuwe klanten een gratis incompany training van twee uur.

Regie over de contentcreatie.

Wil je niet elke contentuiting persoonlijk controleren, maar wil je wel de kwaliteit van de gecreëerde content bewaken? Smart Content Creator zorgt dat jij precies kan instellen wat binnen een template aangepast mag worden, met de kleuren en beelden die jij daarvoor beschikbaar stelt. Is er goedkeuring noodzakelijk, kun je dat instellen. Is er advies gewenst, dan kunnen jouw collega’s hier binnen het systeem eenvoudig om vragen.

Try Smart Content
Creator for free

Probeer 30 dagen

Unlimited projects

No credit card needed

Easy onboardingGrip op de huisstijl en kwaliteit.

Het design van de vormgever of het designbureau wil je natuurlijk blijven gebruiken. Zo behoud je kwaliteit en die zo gewilde eenheid. Smart Content Creator heeft de unieke mogelijkheid om bestanden van je designer importeren én omzetten in templates waarmee je meteen kan werken. Van social media post tot billboard en dit alles zonder kwaliteitsverlies. In een paar minuten heb je een nieuwe uiting gemaakt die in lijn is met het basisdesign.

Een totaaloplossing: één centrale plek.

Om echt een stap voorwaarts te zetten zoek je die totaaloplossing, met een brandportal waar alles rondom de huisstijl goed terug te vinden is. Een systeem dat tevens voorziet in het kunnen beheren en organiseren van al je mediabestanden. Logisch, want, je wilt niet constant blijven zoeken naar dat ene beeld dat ergens in dropbox stond of wellicht toch op de Google Drive..

Smart Content Creator biedt één centrale plek waar je alles rondom je communicatie terug kan vinden. En met de Unsplash integratie kun je zelfs nog mooie gratis stockbeelden aan je collectie toevoegen.

Gemaakt voor creatives

Erik - Co Founder Smart Content Creator

“Wij nemen 15 jaar ervaring
mee in deze software voor het
maken van content”

We zijn er op te helpen

Vraag Smart Content Creator nu twee maanden gratis aan en je krijgt 7 gratis lessen met tips, tricks en waardevolle content om het beste uit je proefabonnement te halen.

Maak je al gebruik van een ander systeem en wil je graag overstappen? Als je na je proefperiode nog enthousiast bent zorgen wij voor een vlekkeloze overgang.

Try Smart Content
Creator for free

Probeer 30 dagen

Unlimited projects

No credit card needed

Easy onboarding