Twijfel? Je kunt gratis opzeggen binnen 60 dagen

Direct toegang tot de beste professionele content creator

Tientallen bedrijven gebruiken als Smart Content Creator om efficienter content te maken

Regular

Branded templates
Bij onboarding
10
Max templates 30
Storage 15GB
Users 5
Max exports
Per maand
200
Licentie duur
15% korting bij 24 maanden
12 maanden
Features
 • Creator workflow
 • DAM
 • Brandportal
 • Dashboard
 • Mobile companion app
 • SCC Academy
 • Pro

  Branded templates
  Bij onboarding
  25
  Max templates 100
  Storage 25GB
  Users 15
  Max exports
  Per maand
  500
  Licentie duur
  15% korting bij 24 maanden
  12 maanden
  Features
 • Alles van regular
 • Datasource merge exports
 • Enterprise

  Branded templates
  Bij onboarding
  Unlimited
  Max templates Unlimited
  Storage Unlimited
  Users Unlimited
  Max exports
  Per maand
  Unlimited
  Licentie duur
  15% korting bij 24 maanden
  12 maanden
  Features
 • Alles van Pro
 • Priority bij support
 • Externe integraties
 • Veranker je prijs
  Eenmaal aangemeld zullen we je abonnementsprijs nooit meer verhogen.
  We zijn blij als jij dat ook bent
  Niet tevreden met Smart Content Creator? Je kunt gratis opzeggen binnen 60 dagen.
  80% goedkoper en 90% sneller
  Met één tool grip op je team, campagnes en budget

  FAQ

  Met Smart Content Creator kun je marketingmaterialen en content maken voor social, web en print. Van abri tot social media post, van POS-materialen tot creatieve content voor websites. Wij importeren de Adobe Indesign-documenten van je reclamebureau of designer en zetten deze om naar branded templates. Je kunt hierna zelf onbeperkt nieuwe content creëren die voldoet aan jouw huisstijl. De exportbestanden zijn van hoogwaardige kwaliteit en inzetbaar voor professioneel gebruik. Zowel voor online gebruik als voor de productie van print (Certified PDF).

  Smart Content Creator is ontwikkeld voor het maken van professionele content en marketingmaterialen die voldoen aan jouw huisstijl. De exportbestanden zijn van hoogwaardige kwaliteit en inzetbaar voor professioneel gebruik. Zowel voor online als print. Smart Content Creator is zeer geschikt voor het werken in teamverband. Je kunt eenvoudig in projecten samenwerken en campagnes aanmaken. Voor de goedkeuring hiervan maak je gebruik van de review module. Het geïntegreerde DAM-systeem geeft je de mogelijkheid om snel en efficiënt je gehele beeldcollectie overzichtelijk te organiseren. Canva is prima voor eenvoudig gebruik, maar wil je professionele content maken die voldoet aan jouw hoge kwaliteitseisen en jouw huisstijl, dan is Smart Content Creator een betere oplossing.

  Als je gewend bent om voor het maken van je marketingmaterialen met reclamebureaus of designers te werken, dan zul je hun meerwaarde ervaren bij het ontwikkelen van concepten en campagnes. Echter bij de verdere doorontwikkeling en productie van content ervaar je ook nadelen. Ze zijn duur en traag en dat remt je af. Met Smart Content Creator lossen we dit probleem voor je op, want na het ontwikkelen van de campagne importeren wij de bestanden van jouw bureau en zetten deze om naar Branded Templates. Hierna kun je in Smart Content Creator eenvoudig, snel en goedkoop nieuwe materialen ontwikkelen.

  Om met Smart Content Creator marketingmaterialen en content te maken hoeft je geen designer te zijn met specifieke technische kennis. Wij hebben het maken van professionele marketingcontent en reclamematerialen toegankelijk gemaakt voor iedereen. Onze editor waarin je de uitingen maakt, is gebaseerd op het principe “what you see is what you get”. Je start nooit met een leeg vel, maar vanuit een template waarin een volledig design is verwerkt. Hierin kun je teksten, beelden en kleuren aanpassen. Je kunt per template bepalen wat er wel en niet aangepast kan worden. Zo kunnen jij en je collega’s volop content creëren zonder dat er iets gemaakt wordt dat niet aan de huisstijl voldoet.

  Werk samen en maak gebruik van de review-module om elkaar feedback en goedkeuring te geven. Je hoeft geen cursus of training te volgen. Na een korte uitleg kun je direct met Smart Content Creator aan de slag.

  Om jou de beste “value for money” te geven zijn er meerdere licenties. Van eenpitters tot corporates, wij hebben altijd een passende oplossing voor je. Vast staat dat je met Smart Content Creator veel tijd en geld gaat besparen. Dagen of uren wachten is ook niet meer nodig. Alles wat je maakt is in een paar minuten gereed. Dat geeft hele nieuwe mogelijkheden. Want met minder budget kun je nu veel meer content maken dan ooit. Je bent altijd actueel en kunt direct op de markt inspelen.

  Wanneer je in een team werkt en er meerdere mensen content creëren, zorgt onze techniek ervoor dat je grip op de kwaliteit van content houdt en dat deze voldoet aan je huisstijl. Dat doen we aan de hand van de volgende drie principes:

  1: De templates kunnen door een beheerder op ieder gewenst moment ingesteld worden. Bepaal wat er wel en niet aangepast mag worden, welke beelden en kleuren er per template beschikbaar zijn. Zo houd je grip de content creatie en je huisstijl.

  2: De posities van de elementen in de template staan vast. Je kunt wel de inhoud aanpassen, maar niet de lay-out.

  3: Nieuwe uitingen kunnen met de review-module beoordeeld en goedgekeurd worden. Je kunt een vaste reviewer instellen per template of dit op projectniveau bepalen. Bij projecten die goedkeuring vereisen kan er pas na akkoord een export gemaakt worden.

  Jazeker. Smart Content Creator is een cloudoplossing en daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Het enige dat je nodig hebt is internet en een computer.

  Ja, maar niet voor het creëren van nieuwe uitingen. Daarvoor is het scherm van je mobiel niet groot genoeg. Je hebt wel toegang tot een dashboard waar je de status van projecten kunt zien en exports kunt downloaden of doorsturen.

  Nee, dat is geen enkel probleem. Wij voorzien je van een instructie die je aan je bureau kunt geven. Ook doen we een ingangscontrole op de bestanden. Als deze aan de gestelde eisen voldoen, zullen wij de bestanden importeren en omzetten naar branded templates.

  Nee, maak je geen zorgen. Wij leveren een compleet ingericht systeem op. Vooraf stemmen we met je af wat je belangrijk vindt en wie er toegang moet hebben. Bij oplevering is Smart Content Creator direct gereed voor gebruik. Met een eenvoudige instructie van ongeveer anderhalf uur kunnen jij en je team al aan de slag. Mocht je hierna nog vragen hebben, dan zijn we tijdens kantooruren (09.00 tot 17.00 uur) bereikbaar om je te helpen.

  Nee, dat is niet nodig. Smart Content Creator is een cloud oplossing. Met een goede internetverbinding en computer kun je aan slag. Als je bestanden worden automatisch en veilig geback-upt. Daarnaast maken wij gebruik van servers in Nederlandse datacenters en kun je ervan uit gaan dat je data veilig is opgeslagen.

  We bieden momenteel geen proefversie van Smart Content Creator. We betalen je aankoop graag binnen 60 dagen terug als je vindt dat het niet aan je behoeften voldoet.

  NOG EVEN SAMENGEVAT

  Binnen 10 minutenaan het werk met nieuwe templates
  Meest gebruiksvriendelijke online opmaak tool
  Bepaal zelf wat bewerkbaar is en wat niet
  Templates voldoen altijd aan huisstijl en kwaliteitsnormen
  Datasource merge export, binnen een paar minuten honderden uitingen gereed
  Hoogwaardige output voor social, web, print
  24/7 te gebruiken & significanter snellere TimeToMarket
  Goedkoper en sneller

  Ontdek de mogelijkheden van
  Smart Content Creator

  Onze experts laten je het systeem zien zodat je alles weet wat je nodig hebt
  Vraag een live demo aan