Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Marketing

Deze excuses willen we niet meer horen

Als we de kans krijgen om uit te leggen wat Smart Content Creator precies is en welke problemen de software oplost, zijn onze klanten zeer enthousiast. Maar tot dat moment lopen we tegen heel wat vooroordelen aan en ook excuses om er niet verder in te duiken. In dit artikel zetten we de excuses op een rij die we niet meer willen horen. Want voor elk excuus hebben we een goed antwoord.

“Ik heb het al zo druk”

Je bespaart geld én tijd als je met Smart Content Creator gaat werken. Dus het is juist een investering in het wegnemen van je drukte. Waarom zou je dat niet willen?

“Software-implementatie duurt maanden”

Nee hoor, binnen 48 uur werk je met Smart Content Creator alsof je nooit anders gedaan hebt. Dat beloven we je.

“De processen lopen nu al lekker”

Fijn dat het nu lekker loopt, maar wat gebeurt er als concurrenten je aan alle kanten inhalen en je nog sneller moet werken? Kun je het je veroorloven om de digitaliseringsboot te missen? Dat is de vraag die je jezelf eigenlijk zou moeten stellen.

“Dan moet het hele team op cursus”

Nope, niet nodig. Je bent dus niet je hele team kwijt terwijl het al zo druk is, ze kunnen meteen aan het werk met de intuïtieve software.

“Werkt het wel samen met andere systemen?”

Ja, Smart Content Creator is gewoon te koppelen met andere systemen die je nu al gebruikt. Onze programmeurs zorgen dat jouw proces zo soepel mogelijk werkt.

“Verlies ik het contact met mijn bureau?”

Zeker niet! Je hebt zelfs meer tijd en geld voor de creativiteit die je bureau te bieden heeft. In plaats daarvan bespaar je tot wel 90% op het budget voor het uitwerken van middelen. Houd dus vooral vast aan die contactpersonen waar je goed mee kunt opschieten en neem extra lang de tijd om te brainstormen op nieuwe ideeën en concepten!

Volg de demo en je weet hoe het zit

Wil je een goed beeld krijgen van wat Smart Content Creator voor jou kan betekenen? Dat weet je natuurlijk pas écht als je een demo hebt gezien. Dus waar wacht je nog op?

Vul hier je gegevens in en vraag direct een demo aan

Ontdek de 7 geheimen van goede reclame

In deze online training geven professionele reclamemakers hun 7 belangrijkste tips. Zodat jouw marketing euro’s wél klanten opleveren.